Despre noi

 

     www.etesaturi.ro este magazinul online al firmei " UNICO S "S.R.L. din Hunedoara, dar care isi desfasoara activitatea si in Timisoara. Pe viitor urmeaza sa deschidem puncte de lucru si in alte orase din tara, primele vizate fiind Arad, Cluj si Bucuresti. 

 

    Cu o activitate de peste 20 de ani in comercializarea tesaturilor si a materialelor textile, firma noastra ofera cea mai mare gama de tesaturi din Romania. 

 

    Deoarece suntem importatori directi de materiale textile preturile noastre sunt mult mai mici decat ale magazinelor concurente. Importam direct tesaturi din tari precum : Pakistan, China, Turcia, Germania, Austria, Cehia, Ungaria, Italia, etc..

   

     Gama noastra de produse este foarte variata cuprinzand: tesaturi din bumbac( chiffon, bumbac creponat, damasc, finet, doc, tercot,etc.), tesaturi sintetice( catifea, dantele, voaluri, saten, paiete, broderii, captuseala, latex, imitaite de piele, etc.), perdele, draperii, materiale decoratiuni, lenjerii de pat, lenjerii 3D, steaguri si multe altele.

   

    In cazul in care doriti achizitionarea unor cantitati mai mari de tesaturi preturile afisate pe site pot fi negoziate. Intotdeauna vom oferi cel mai bun pret din Romania la orice materiale textile doriti ! Garantat !

Incepand cu anul 2018 am deschis un showroom de 200mp in Timisoara pe Calea Aradului, nr. 103. Aici pot fi admirate toate cele peste 3000 de tesaturi din magazinul online !
   
   Clientii nostrii sunt intotdeauna pe primul plan astfel ca vom face orice pentru a le sta la dispozitie cu orice ne sta la indemana.

     SUNTEM INSCRISI PE SEAP !

 

    Firma " UNICO S " S.R.L. a obtinut locul 2 in TOP AFACERI ROMANIA   2010 si locul 3 in TOP AFACERI ROMANIA 2011.

 

    IN  2014,2015,2016 si 2017 AM OBTINUT  LOCUL 1 in TOP AFACERI ROMANIA !!!