Despre noi

 

     www.etesaturi.ro este magazinul online al firmei " UNICO S "S.R.L. din Hunedoara, dar care isi desfasoara activitatea in Timisoara .

 

    Cu o activitate de peste 20 de ani in comercializarea tesaturilor si a materialelor textile, firma noastra ofera o gama larga de tesaturi.

 

    Deoarece suntem importatori directi de materiale textile preturile noastre sunt la nivel de depozit. Importam direct tesaturi din tari precum : Pakistan, China, Turcia, Germania, Austria, Cehia, Ungaria, Italia, etc..

   

     Gama noastra de produse este foarte variata cuprinzand: tesaturi din bumbac( chiffon, bumbac creponat, damasc, finet, doc, tercot,etc.), tesaturi sintetice( catifea, dantele, voaluri, saten, paiete, broderii, captuseala, latex, imitaite de piele, etc.), perdele, draperii, materiale decoratiuni, lenjerii de pat, lenjerii 3D, steaguri si multe altele.

   

    In cazul in care doriti achizitionarea unor cantitati mai mari de tesaturi preturile afisate pe site pot fi negociate.

Incepand cu anul 2018 am deschis un showroom de 200mp in Timisoara pe Calea Aradului, nr. 103. Aici pot fi admirate toate cele peste 3000 de tesaturi din magazinul online !
   
   Clientii nostrii sunt intotdeauna pe primul plan astfel ca vom face orice pentru a le sta la dispozitie cu orice ne sta la indemana.

     SUNTEM INSCRISI PE SICAP !

 
    Firma noastra, " UNICO S " SRL  A OBTINUT in anii 2014,2015,2016,2017,2018,2019 si 2020  LOCUL 1 in TOP AFACERI ROMANIA pe judetul Hunedoara !!!